Skolebio

Svendborg Skolebio er et fritidstilbud for børn og unge i Svendborg Kommune, hvor film kan ses i fællesskab i Scala Svendborg.

 

Læs mere her: www.svendborgskolebio.dk

Skolebio administreres af frivillige og alle henvendelser vedrørende medlemskaber og billetter skal rettes til udvalget på mail: svendborgskolebio@gmail.com

 

Skolebio Menuen

 

Hvad er skolebiomenuen?

Skolebiomenuen består af fire individuelle gufbilletter på hver én børnemenu til Scalas kiosk som købes særskilt når medlemmet tilmeldes skolebiosæsonen i Scala Svendborg. De fire gufbilletter passer med at medlemmet kan medbringe en gufbillet pr. film i sæsonen.

 

Hvad består en børnemenu af?

Børnemenuen består af en børnesodavand (0,4l) og en børnepopcorn (1,4l). Det er muligt at vælge en juice (0,2l) eller en kildevand (0,5l) i stedet for børnesodavanden.

 

Hvor køber jeg dem?

Skolebiomenuen kan købes enten herover eller ved fremmøde i Scala inden første film på hvert hold. Prisen er kr. 140 for de fire menuer, altså kr. 35 pr. film. Køber man skolebio menuen på vores hjemmeside er der det sædvanlige håndteringsgebyr på 5 kr. Menuerne leveres som en pdf-fil på e-mail med fire individuelle værdibeviser. Køber man skolebio menuen i biografen er der ikke gebyr.

Skolebiomenuen er til salg nu og frem til første film på hvert hold er afviklet.

 

Hvordan får jeg fysisk fat i mine gufbilletter?

Når du har købt dine gufbilletter på nettet, medbringer du blot et af værdibeviserne til hver forestilling. Ved køb i biografen får du værdibeviserne udleveret.

 

Hvordan bruger jeg min gufbillet?

Du skal blot vælge de varer, der står anført på gufbilletten og aflevere din gufbillet ved kassen i kiosken. Er du i tvivl om noget, så spørg endelig Scalas personale.

 

Kan jeg vælge andre varer?

Det er ikke muligt at vælge andre varer end de muligheder der er angivet på gufbilletten, men ønsker man en større popcorn eller sodavand kan man opgradere mod merprisen.

 

Hvad gør jeg hvis jeg har mistet min gufbillet?

Bortkomne gufbilletter erstattes desværre ikke, så pas godt på dem. Gufbilletter købt på hjemmesiden kan dog genfindes på hjemmesiden.