Lej en biografsal og få fuld fokus

KOnference, Præsentation, møde eller livestreaming

 

Professionelle rammer til din konference

 

HOLD DIN KOMMENDE KONFERENCE I SCALA SVENDBORG

Skal din virksomhed holde konference, dagsmøde eller kursus centralt i Danmark, så er Fyn den oplagte løsning. I Scala Svendborg tilbydes unikke og behagelige kursusrammer, og med løsninger for op til 260 personer kan de fleste behov dækkes. Vi kan arrangere alt lige fra formiddagsmøder til flerdages arrangementer alle ugens syv dage, og med et af byens største hoteller beliggende i samme bygning som biografen og mange spisesteder i umiddelbar nærhed kan der således arrangeres alt fra forplejning til overnatning i forbindelse med jeres arrangement.

Vores store foyerområde er oplagt til forskellige former for gruppearbejde og workshops, men kan også bruges til afveksling, kaffepauser eller andet i løbet mødedagen.

Ud over hvad man kan forvente af et almindeligt kursuscenter, kan vi tilbyde komfortable lænestole til alle deltagere med perfekt udsyn til scenen, mulighed for projektion af alle slags medier og præsentationer på vores store lærreder i full HD, gennemført lyd og yderst rimelige priser.

Vi har ligeledes mulighed for at transmittere live fra f.eks. operationer, lanceringer, kongresser og generalforsamlinger via satellit fra hele verden. Og ønsker I at kombinere dagen med at se en film, er dette naturligvis også muligt.

Alt vores udstyr er i verdensklasse, og der vil altid være en kompetent tekniker tilstede på dagen for at sikre en professionel afvikling af arrangementet.

Det er med andre ord muligt at skræddersy dit arrangement, som du gerne vil have det - og til en fornuftig pris.

Kontakt Louise Dyre eller Søren Dyre på: info@scala-svendborg.dk