Skolebio

For mere information om skolebio i Scala Svendborg henvises til denne hjemmeside.

/http://www.svendborgskolebio.dk/

 

Skolebio Menuen

 

KØB DIN MENU TIL VORES KIOSK TIL HELE SKOLEBIO SÆSONEN OG SLIP FOR AT TAGE PENGE MED FRA GANG TIL GANG.

Køb den her: http://www.scala-svendborg.dk/cinema/movie/18861

 

Hvad er skolebiomenuen?

Skolebiomenuen består af fire individuelle gufbilletter på hver én børnemenu til Scalas kiosk som købes særskilt når medlemmet tilmeldes skolebiosæsonen i Scala Svendborg. De fire gufbilletter passer med at medlemmet kan medbringe en gufbillet pr. film i sæsonen.

 

Hvad består en børnemenu af?

Børnemenuen består af en børnesodavand (0,4l) og en børnepopcorn (1,4l). Det er muligt at vælge en juice (0,2l) eller en kildevand (0,5l) i stedet for børnesodavanden.

 

Hvor køber jeg dem?

Skolebiomenuen kan købes enten på Scalas hjemmeside eller ved fremmøde i Scala inden første film på hvert hold. Prisen er kr. 100 for de fire menuer, altså kr. 25 pr. film. Køber man skolebio menuen på vores hjemmeside er der det sædvanlige håndteringsgebyr på 5 kr. + et kortgebyr. Husk at gufbilletter der er købt online skal afhentes i Scala, hvor de fire gufbilletter udskrives ved fremvisning af købskvittering. Køber man skolebio menuen i biografen er der ikke gebyr.

Skolebiomenuen er til salg nu og frem til første film på hvert hold er afviklet d. 4.11 kl. 10.15.

Køb den her: http://www.scala-svendborg.dk/cinema/movie/18861

 

Hvordan finder jeg linket til købet på Scalas hjemmeside?

Købet af menuen fungerer ligesom et køb af en biografbillet og vi har derfor været nødt til at oprette det som et arrangement der ligger på en fast dato. Den faste dato betyder dog intet for, hvornår billetten kan indløses eller bruges fra. Benyttes linket kommer du direkte frem til købsprocessen i vores billetsystem. Hvis du selv vil finde det (arrangementet) på hjemmesiden så ligger det på d. 1.11.2017 kl. 16.15, hvor det tredje og sidste hold afvikler deres første film i skolebiosæsonen. Navnet på arrangementet er 'Skolebio Menu Scala Svendborg 17/18'.

 

Hvordan får jeg fysisk fat i mine gufbilletter?

Når du har købt dine gufbilletter på nettet, kan du blot medbringe din kvittering for købet til vores billetsalg eller kiosk og få dem udleveret i vores åbningstid, dette kan nemt ordnes på dagen inden første film i sæsonen, men det er også muligt at gøre det i ugerne op til første film. Hvis du køber dem ved fremmøde, så udleveres de med det samme.

 

Hvordan bruger jeg min gufbillet?

Du skal blot vælge de varer der står anført på gufbilletten og aflevere din gufbillet ved kassen i kiosken. Er du i tvivl om noget så spørg endelig Scalas personale.

 

Kan jeg vælge andre varer?

Det er ikke muligt at vælge andre varer end de muligheder der er angivet på gufbilletten, men ønsker man en større popcorn eller sodavand kan man opgradere, mod merprisen. 

 

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt min gufbillet?

Det er desværre ikke muligt at få sin menu hvis gufbilletten ikke er medbragt, men gufbilletten kan benyttes en anden gang du besøger Scala. Udløbsdatoen på kuponerne er 30.9.2019

 

Hvad gør jeg hvis jeg har mistet min gufbillet?

Bortkomne gufbilletter erstattes desværre ikke, så pas godt på dem.