COVID-19

Covid-19 info

Hos Scala følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så I trygt og sikkert kan gå i biografen igen.

Vi viser færre forestillinger generelt og starter dem forskudt, således at vores gæster ikke står i en stor menneskemængde her. Og de film hvor vi forventer at der kan komme mange, viser vi flere gange således at spredningen bliver større.

Der er håndsprit tilgængeligt i foyer-område, kiosk, ved toiletter og ved indgangen til salene - ligesom vi afspritter kontaktflader løbende og ofte. Vores personale holder hele tiden øje med gæstekapacitet, så den på intet tidspunkt overstiger det tilladte.

For yderligere at mindske trafikken er det ikke muligt at reservere billetter, men kun muligt at købe. Det nemmeste er, om du køber billetter hjemmefra, på vores hjemmeside eller app, hvor du også har mulighed for at betale med gavekort, gavebilletter eller Biografklub Danmark rabatkuponer. Du kan naturligvis også købe dine billetter i biografen. Billetter vil blive scannet ved indgangen til salene, hvad enten de er købt online eller i vores billetsalg, så man på den måde undgår fysisk kontakt med kontrolløren.

Vær opmærksom på at billetsystemet automatisk spærrer et tomt sæde på hver side af dit billetkøb - hvad enten du kun køber en enkelt billet til dig selv eller du køber til dig og dem du skal afsted med. Hvis I er flere, men ønsker et sæde mellem jer, købes billetterne enkeltvis.

I vores kiosk har vi inddelt sodavand og slik i sektioner, så man naturligt ikke kommer til at stå tæt, når man skal handle der.

Vi har desuden brugt lukkeperioden på at udvide vores toiletter således at der skabes mindre kø.
Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt endelig vores personale.

Vi har ensrettet biografen, således at man skal forlade salene via udgangsdørene og ikke indgangsdørene. Denne besked står både på vores lærred og på dørene i salene.